Så går det till

Att boka

Bokning görs via mail [email protected] innehållande det ni önskar hyra/boka plus om ni vill ha hjälp med dukning och dekoration, vi återkommer så snabbt vi kan med en offert och så tar vi det därifrån.

 

Ändring/Avbokning

Sker avbokningen minst 45 dagar innan bokningsdatumet är det kostnadsfritt att avboka.

Vid 7-44 dagar kvar till bokningsdatumet debiteras 50% av ordervärdet.

Vid mindre än 7 dagar kvar debiteras 100% av ordervärdet.

 

Ökning av beställning går bra så länge det finns ledigt gods, om det finns önskemål om ändring försöker vi alltid lösa det på bästa sätt, hör gärna av er direkt då vårt lager är begränsat. Sista dagen för ändring är en (1) vecka innan bokning.

 

Hyresperiod för bröllop och fest

Hyrespriset gäller för tre (3) dagar. Dag 1 = leveransdag, Dag 2 = användningsdag, Dag 3 = returdag. Om inte hyrgodset återlämnas inom överenskommet datum (se bokningsbekräftelse), debiteras ytterligare hyresavgifter löpande till dess att hyrgodset är returnerat. Detta eftersom hyrgodset inte kan hyras ut till andra. Enligt överenskommelse kan godset hyras ut längre, kontakta oss då för en offert.

 

Hyresperiod för dop, afternoontea, brunch och begravning

Hyrespriset gäller för två (2) dagar. Dag 1 = leveransdag, Dag 2 = användningsdag och returdag. Om inte hyrgodset återlämnas inom överenskommet datum (se bokningsbekräftelse), debiteras ytterligare hyresavgifter löpande till dess att hyrgodset är returnerat. Detta eftersom hyrgodset inte kan hyras ut till andra. Enligt överenskommelse kan godset hyras ut längre, kontakta oss då för en offert.

Hämtning/lämning

Hämtning av godset sker dagen innan uthyrningen enligt överenskommelse och ska sedan vara tillbakalämnat dagen efter uthyrningen på förmiddagen efter överenskommelse.

Saknat eller skadat gods

Innan leverans sker en genomgång av hyrgodset av oss på UddaPorslin. Vi accepterar inga anmälningar av skadat gods i leverans efter användningstillfället.

Om något gods returneras trasigt eller saknas debiteras detta enligt prislista. Prislistan skickas med i plocklistan och där står vad varje gods debiteras. Kommer på separat faktura.

 

Upphämtning

Hyrgodset hämtas upp i Lund enligt överenskommen tid.

Vi erbjuder tyvärr ingen leverans.

 

Återlämning

Vi på Udda Porslin står för diskningen av godset, detta ingår. Porslinet skall dock återlämnas utan matrester, detta skrapas lättast av med en trasa, diskborste eller svamp, om möjligt om rinnande vatten finns så sköljes porslinet och besticken av. Porslinet får EJ diskas i diskmaskin då det finns risk för emaljskador.

Om porslinet inte är avtorkat/sköljt innebär det merjobb för oss och då kommer ni att debiteras 20:- per kuvert i efterhand.