Om oss

Hej alla,

vi är en mamma, Eva och en dotter, Nina som älskar allt som har med loppis att göra och att sedan blanda gammalt och nytt. Nu när Nina ska gifta sig så letade vi efter att kunna hyra allt porslin och dekorationer som hör till ett bröllop, gärna i vintage stil och till ett bra pris. Vi tyckte inte att vi hittade vad vi letade efter därav denna idén att kunna erbjuda detta till er alla där ute. På somrarna håller vi till ute på Österlen och älskar loppisarna där och det känns extra bra när man gjort ett bra kap.

 

Udda Porslin vill nu erbjuda er att få hyra vårt unika porslin, bestick, glas, bordslinne och dekor till både privatpersoner och företag. Man kan välja att enbart hyra porslin eller kanske slå till på en helhetslösning som innebär hyra, dukning, inbjudningskort och dekoration inkl blommor, allt efter vad just ni är ute efter.

 

Vi älskar bjudningar, inget är för litet. Så vill du ha en personlig och unik dukning på ditt bröllop, dop, fest, begravning eller ett företagsevent. Tveka inte!! Hör av er till oss så så syr vi ihop en personlig lösning till dig/er. =)